Fall look with Casual Friday

Er så glad og spændt!! #BigNews

Jeg endelig kommet til den beslutning at starte et træningsforløb op med en personlig træner, Kristian Thaulow, hos Sporting Health Club i Gothersgade. Mit forløb med ham kommer til at omfatte kostplan, personlig træning. Kristian var det helt rigtige valg for mig, da jeg har brug for en træner der forstår min personlige situation og som samtidig er i stand til at skræddersy et træningsforløb der passer til mine mål . Efter mit første møde med Kristian, snakkede vi om hvordan mine muligheder for at komme til træning var og hvad mine mål var og fik snakket om plan over mit træningsforløb som kommer til at køre over de næste par måneder.
 photo 12038459_943309729061451_616018067543916944_n_zpsrecefqxc.jpg

Inden mit første møde med Kristian vidste jeg ikke helt hvordan det med en personlig træner ville forløbe, men må sige jeg blev overrasket over hvor grundig Kristian var. Han spurgte mig en masse spørgsmål som var med til at han netop kunne lave et program til mig som både omfatter træning/ kostplan og mest af alt en masse god opbakning! Man kan virkelig fornemme på Kristian at han brænder for det han laver og tager sit arbejde meget seriøst.

Da jeg allerede træner og har en god form vil nogle af jer så måske undre jer over hvorfor jeg skulle bruge en personlig træner. Sandheden er at jeg er meget glad for min form, men i flere år har prøvet at tage på i muskelmasse og få en trimmet mankeret krop uden held. Jeg har simpelthen ikke været i stand til at blive større og mere trimmet ( lav fedt procent) end jeg allerede er og har været i lang tid. Jeg tror cirka jeg for 1,5 år siden nåede min ”mur” hvis man kan kalde det. Har ikke kunnet blive større og få min fedt procent ned siden, på trods af en masse forsøg med kostplaner fra nettet osv. Det er her Kristian kommer ind i billedet, da han ved hjælp af en helt ny kostplan og træningsvejledning kan vise mig den rette vej til at blive større og komme i en endnu bedre form og nå mine mål! Jeg har taget nogle før billeder som jeg glæder mig til at vise jer snart. Kan sige så meget at  ved min ”prøve” session med Kristian hvor han skulle teste min styrke og kondition,  aldrig og jeg siger aldrig trænet så hårdt før som til den prøve! Han forstår om nogen at presse en til at yde ens bedste.

Jeg glæder mig utrolig meget til de næste par måneder hvor Kristian vil hjælpe mig med at nå mine mål og bakke mig op under træningen. Under hele dette forløb kommer jeg til at opdatere jer med billeder og tips og tricks til hvordan i selv kan forbedre jeres træning, alt i samarbejde med Kristian.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fall look with Casual Friday