Min nye trænings makker fra Skechers

Her har jeg været henne de sidste 2 uger

img_6297img_645677bdad7e-e794-4d7b-a63c-3ee8ec2b9558

Denim Jakke – Diesel  //  Sko – Skechers //  Jeans – Weekday //  Solbriller – Ørgreen //  Hat – Samsøe Samsøe //

 

e seneste 2 uger har jeg haft en del tid for mig selv, jeg har set et par venner men det har kun været et par gange om ugen. Jeg skrev tidligere for nogle uger siden HER, så var jeg meget stresset, da jeg hele tiden var på farten og aldrig fik slappet af. Jeg fik taget mit eget råd seriøst og har som sagt brugt de seneste 2 uge rmest for mig selv. Jeg har først og fremmest brugt tiden på min træning, som jeg er begyndt at tage meget seriøst og tracket på min aktivitets app på min iphone. Udover min træning så har jeg gået en masse ture og næsten hverdag været henne ved en stor sø, som ligger tæt på mit hjem. Jeg har også cyklet en masse og har igår cyklet hele 25 kilometer.

 

Dette jeg har brugt mine 2 sidste uger, vil for nogle måske lyde kedeligt, men faktum er at jeg ikke har et liv som alle andre. Jeg er til events flere gange om ugen, har hele tiden deadlines jeg skal nå, samt er jeg også konstant ude at rejse. Derfor er en ferie for mig, ikke at tage ud og rejse eller være sammen med venner til frokost eller ude i byen. For dette er ting jeg gør på daglig basis, hvor dette for mange andre kun er noget man gør i ferien. Derfor har min 2 ugers ferie med meget alene tid, været lige hvad jeg har haft brug for. Min “sommerferie” vil fortsætte de næste par uger, dog vil jeg så småt begynde at vende tilbage til min halv travle hverdag igen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min nye trænings makker fra Skechers